Garantia

Toate produsele comercializate de catre Copy Gal, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Astfel, in functie de gradul de calitate, produsele CIT Grup beneficiaza de urmatoarele perioade de garantie:
- Produsele refurbished – 2 ani garantie
- Produsele second hand - 1 an garantie

Termenul de garantie: este cel specificat in certificatul de garantie.
Durata medie de utilizare in regim normal de lucru pentru un produs este de 5 ani.
Conditii de garantie & post-garantie se asigura pe baza certificatului de garantie in original, in conformitate cu prevederile O.G. 21/92 si legea 449/2003 aflate in vigoare si cu procedurile si conditiile specificate pe acest certificat. Garantia se refera la schimbarea sau repararea gratuita a defectelor hardware. In cazul in care situatia intalnita este una software, va putem oferi suport tehnic.
Garantia produsului se anuleaza daca: indepartati eticheta cu numarul de serie al produsului, faceti modificari asupra produsului, fortati depasirea parametrilor produselor, faceti modificari hardware asupra sistemului sau inlaturati sigiliul aplicat de firma. Orice modificare hardware se efectueaza de catre personalul calificat al Copy Gal.
Garantia nu se acorda pentru urmatoarele situatii: pentru produsele consumabile si produsele care, in opinia specialistilor nostri motivata in scris, s-au defectat datorita instalarii improprii, manipularii necorespunzatoare, defecte provocate in urma utilizarii improprii, accidentelor de transport (fiind responsabilitatea totala a transportatorului), folosirii neconforme sau ca urmare a unor socuri electrice suferite.
Nu se acorda garantie pentru defecte, imperfectiuni fizice si defecte provocate de factori externi. Nu se acorda garantie pentru niciun produs ce prezinta corpuri straine, bucati de mediu de scriere sparte in interiorul aparatului, contacte lipsa sau urme de arsuri. De asemenea se va refuza receptia in vederea asigurarii garantiei pentru acele produse care nu au etichetele sau sigiliile cit de garantie intacte si produse la care seriile de identitate Copy Gal nu corespund cu cele de pe certificatul de garantie.
Precizari:
*Bateria produsului este considerata consumabila.
**Garantia se acorda la sediul firmei din Galati. Taxele de transport al produselor se achita de catre client. Exceptie de la aceasta regula o reprezinta produsele care au suferit accidente in timpul transportului, pentru acestea acopera costurile de transport si inlocuieste produsul.
Ai intampinat o situatie de garantie? Noi avem mereu solutii pentru tine.
Sunt diferite proceduri in ceea ce priveste garantia, bineinteles in functie de situatia intalnita. Iti oferim mai departe toate informatii necesare pentru sistemul de predare in garantie.

Recent adaugate