Confidentialitate

Politica de confidentialitate

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, S.C. MM Cerasus Distribution S.R.L., cu sediul in Str. Foltanului Loc. Vanatori, Jud. Galati numar de ordine in Registrul Comertului J17/768/2009, Cod unic de identificare RO25750415, inscris in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 5711, are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Prin furnizarea adresei de email pe site-ul www.copiatoare-galati.ro in sectiunea Newsletter, ca urmare a accesarii tastei - "Ma abonez", va dati consimtamantul in mod expres si neechivoc ca datele dvs cu caracter personal (adresa de email) sa intre in baza de date a societatii S.C. MM Cerasus Distribution S.R.L si sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre acesta.

Toti cei care au furnizat adresa de email in vederea abonarii la Newsletter, in acceptiunea Legii nr. 677/2001 au calitatea de persoana vizata. Scopul colectarii datelor dvs de catre S.C. MM Cerasus Distribution S.R.L este transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing de pe site-urile administrate de S.C. MM Cerasus Distribution S.R.L., efectuarea de statistici interne, fara alte obligatii din partea S.C. MM Cerasus Distribution S.R.L.

S.C. MM Cerasus Distribution S.R.L va prelucra datele cu caracter personal pe perioada existentei contului persoanei vizate, iar ulterior stergerii contului persoanei vizate, S.C. MM Cerasus Distribution S.R.L va transforma datele cu caracter personal in date anonime si le va prelucra in scopuri statistice interne, pe durata existenta a societatii.

Datele dvs. sunt destinate utilizarii de catre S.C. MM Cerasus Distribution S.R.L. si nu vor fi dezvaluite tertilor.

Prin accesarea casutei "Ma abonez", persoana vizata isi da acordul sa primeasca oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing de pe site-urile administrate de S.C. MM Cerasus Distribution S.R.L.

In cazul in care persoana vizata nu doreste sa primeasca oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing de pe site-urile administrate de S.C. MM Cerasus Distribution S.R.L. nu va accesa casuta "Ma abonez".

S.C. MM Cerasus Distribution S.R.L. garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul de inscriere.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art 12); dreptul de acces la date (art 13); dreptul de interventie asupra datelor (art 14); dreptul la opozitie (art 15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art 17); dreptul de a va adresa justitiei (art 18).Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata, semnata si trimisa la sediul social al S.C. MM Cerasus Distribution S.R.L. din Galati, Str. Mihai Eminescu, nr. 121.

Datele dvs. nu vor fi transferate in strainatate.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil