Despre Noi

Despre noi

Copiatoare-Galati.ro ofera clientilor sai un larg sortiment de echipamente de birotica: noua generatie de copiatoare digitale alb negru/color Konica Minolta, multifunctionale si copiatoare Gestetner, multifunctionale Brother, faxuri, masini de numarat bancnote, distrugatoare de documente, prese pentru deseuri etc. Pentru toate copiatoarele si echipamentele de birou, noi si second hand, pe care le comercializam, asiguram o gama completa de consumabile, piese de schimb, subansamble etc. De asemenea, asiguram service pentru copiatoare si alte echipamente de birotica, la un inalt nivel tehnic, dat de experienta si compententele echipei noastre.

Care este abordarea noastra

Copiatoare-Galati.ro se defineste ca fiind un jucator important in procesul de sustinere a pietei de birotica aflata in plin proces de expansiune in Romania. Creeam clientilor nostri un mediu prietenos prin asigurarea unor solutii integrate de birotica, special adaptate nevoilor si cerintelor specifice ale acestora. Oferim copiatoare si echipamente competitive, servicii de calitate adaptate fiecarui segment de piata, precum si cerintelor fiecarui client, consiliere tehnica si sustinere permanenta. Ne concentram intotdeauna sa raspundem cerintelor clientului, incercand sa-i intelegem domeniul de activitate si obiectivele acestuia pentru cresterea eficientei sale in afaceri. Strategia Copiatoare-Galati.ro urmareste oferirea de solutii complete de birotica clientilor, adaugand astfel valoare reala activitatii acestora si asigurand o baza solida pentru construirea unei relatii de durata cu acestia. Atingerea telului clientului reprezinta un criteriu important in dezvoltarea afacerii noastre.

Profesiunea noastra de credinta

Suntem decisi sa promovam si sa implementam tehnologii si servicii de inalta calitate, oferindu-le clientilor nostri solutii complete de copiatoare si echipamente de birotica. Investim masiv timpul si activitatea noastra in relatia cu clientul si in specializarea personalului nostru, nu numai prin transfer de tehnologii ci si prin efortul sustinut depus in a cladi relatii solide cu clientii nostrii, precum si cu partenerii de afaceri. Copiatore-Galati.ro crede in forta parteneriatului pentru succes.